Alpine Hearing Protection – Ny agentur för Sverige

Vi är stolta och glada att kunna presentera Alpine Hearing Protection som ny agentur för Sverige.

Alpine började tillverka “skräddarsydda” öronproppar för professionellt bruk i Nederländerna 1994. Idag erbjuder de öronproppar och hörselskydd för alla människor, unga som gamla. Oavsett om du är musiker, konsertbesökare, motorcyklist, simmare eller bara vill sova gott så har Alpine en produkt för dig.

Alpines hörselskydd är designade och tillverkade i Nederländerna av kvalitetsmaterial. Deras produkter uppfyller alla myndighetskrav i relation till säkerhet, hälsa och miljö. Alpine har även vunnit den internationella designutmärkelsen Red Dot Design Award.

AlpineThermoShape™
Alpines öronproppar är tillverkade av det unika materialet AlpineThermoShape™. Kroppsvärmen gör det här termoplastiska materialet mjukare, vilket gör att AlpineThermoShape perfekt antar formen av örat. Detta ger Alpines öronproppar en perfekt passform, stannar på plats och gör dem extremt bekväma.

Detta unika termoplastmaterial är utvecklat exklusivt av Alpine och är allergivänligt. De flesta öronproppar med filter på marknaden är gjorda av silikon. Silikonöronproppar är mycket hårdare och innehåller färgämnen vilket kan orsaka allergiska reaktioner.

AlpineThermoShape™
– Är allergivänligt
– Är silikonfritt
– Är latexfritt
– Innehåller inga färgämnen
– Orsakar inga allergiska reaktioner
– Innehåller inga mjukgörare

Produktgrupperna Fitzpatrick distribuerar är Music, Party och Kids.

Läs mer om produkterna här