Universal Audio VOLT

Universal Audio VOLT


Låt oss få presentera VOLT, en helt ny familj med USB-ljudkort från Universal Audio!
Volt serien är skapad för musiker, producenter, livestreamare och ”content creators” för att enkelt komma igång och spela in alltifrån små till stora projekt och i ett prisläge som tidigare inte funnits från Universal Audio.

Volt serien – Professionella 24/192 kHz USB-ljudkort som fungerar för Mac, PC, iPad och iPhone.

Alla Volt -ljudkort har ett Vintage Mic Preamp-läge inspirerat av UA: s klassiska 610 -preamp. En exklusiv röremuleringskrets gör det möjligt för användare att få ett rikt, fullt ljud på sång och instrument.

Volt 76-modellerna har en inbyggd innovativ analog 76-kompressorkrets, baserad på UAs ikoniska 1176 kompressor, med lättanvända färdiga presets för sång, gitarr m.m.

Direct Monitoring för latency-free inspelning och robust metallkonstruktion i snygg UA design.


Volt-serien kommer med ett stort mjukvarupaket med musikprogram, plugins och instrument från några av de största tillverkarna i branschen.

AbletonAbleton Live Lite
Softube Marshall Plexi Classic Amp
Softube Time & Tone Bundle
Celemony Melodyne Essential
Relab LX480 Essentials
Plugin Alliance Ampeg SVT-VR Classic
Brainworx bx_tuner
Brainworx bx_masterdesk Classic
UJAM Virtual Drummer DEEP
UJAM Virtual Bassist DANDY
Spitfire LABSKey features:

  • USB 2.0 audio interfaces with 24-bit/192 kHz audio conversion for Mac, PC, iPad, and iPhone
  • Vintage Mic Preamp mode for recording vocals and instruments with the sound of a classic UA tube preamp 
  • Built-in 76 Compressor adds clarity and punch to voice, guitar, and other sources with analog circuit based on UA’s 1176 
  • Suite of audio software including Ableton, Melodyne, UJAM’s Virtual Drummer, Marshall, Ampeg, and more
  • Volt Studio Packs include Volt 2 or Volt 276, a condenser mic with XLR cable, and closed-back headphones
  • USB bus powered with compatible devices*
  • 48V phantom power for condenser microphones
  • Direct Monitoring for latency-free recording
  • 1-in/1-out MIDI connections
  • USB-C to USB-A cable included

VOLT1

USB-C ljudkort med 1 mikrofon/linje/gitarr ingång och 2 linje utgångar. Volt1 kommer även med Midi in och ut. Ett Vintage ”610-style” pre-amp läge kan aktiveras för mer vintage känsla på insignalen.

Artikel Nr: UA-VOLT1VOLT2

USB-C ljudkort med 2 mikrofon/linje/gitarr ingångar och 2 linje utgångar. Volt2 kommer även med Midi in och ut. Ett Vintage ”610-style” pre-amp läge kan aktiveras för mer vintage känsla på insignalen.

Artikel Nr: UA-VOLT2VOLT176

USB-C ljudkort med 1 mikrofon/linje/gitarr ingång och 2 linje utgångar. Volt176 kommer även med Midi in och ut. Ett Vintage ”610-style” pre-amp läge kan aktiveras för mer vintage känsla på insignalen plus en klassisk ”1176-style” kompressor med tre olika lägen för Sång, Gitarr och ”Fast” som kan aktiveras på insignalen. Träsidor ger Volt176 ett extra snyggt utseende.

Artikel Nr: UA-VOLT176VOLT276

USB-C ljudkort som kommer med 2 mikrofon/linje/gitarr ingångar och 2 linje utgångar. Volt276 kommer även med Midi in och ut. Ett Vintage ”610-style” pre-amp läge kan aktiveras för lite vintage känsla på insignalen plus en klassisk ”1176-style” kompressor med tre olika lägen för Sång, Gitarr och ”Fast” som kan aktiveras på insignalen. Träsidor ger Volt276 ett extra snyggt utseende.

Artikel Nr: UA-VOLT276VOLT476

USB-C ljudkort med 2 mikrofon/gitarr + 2 linje ingångar och 6 linje utgångar gör Volt476 till fläggskeppet i Volt-serien . Volt476 kommer även med Midi in och ut.


Ett Vintage ”610-style” pre-amp läge kan aktiveras för mer vintage känsla på insignalen plus en klassisk ”1176-style” kompressor med tre olika lägen för Sång, Gitarr och ”Fast” som kan aktiveras på insignalen. På Volt476 finns även möjligheten att välja monitor källa. Träsidor ger Volt476 ett extra snyggt utseende.

Artikel Nr: UA-VOLT476VOLT-SB2

Volt 2 Studio-paket innehåller Universal Audios Volt 2 ljudkort, en stor-membrans kondensatormikrofon med shockmount och mikrofonkabel. Ett par slutna studiohörlurar och ett stort mjukvarupaket med plugins och musikprogram från några av de största tillverkarna i branshen så att du kan börja göra musik direkt från boxen.

Artikel Nr: UA-VOLT-SB2VOLT-SB276

Volt 276 Studio-paket innehåller Universal Audios Volt 276 ljudkort, en stor-membrans kondensatormikrofon med shockmount och mikrofonkabel. Ett par slutna studiohörlurar och ett stort mjukvarupaket med plugins och musikprogram från några av de största tillverkarna i branshen så att du kan börja göra musik direkt från boxen.

Artikel Nr: UA-VOLT-SB276

För aktuella priser kolla alltid in våran produktkatalog!