Nektar WIDIFLEX & WIDIFLEX USB

Nektar WIDIFLEX & WIDIFLEX USB

Nyheter från Nektar! Kolla in nya WIDIFLEX och WIDIFLEX USB!

WIDIFLEX – 5-pin trådlöst Midi med Bluetooth 5

Nektar WIDIFLEX och WIDIFLEX USB är två nya högpresterande Bluetooth BLE MIDI-produkter. Båda använder Bluetooth 5, vilket ger en säker anslutning med dubbelt så hög hastighet, fyra gånger längre räckvidden och halva latencyn jämfört med tidigare Bluetooth-versioner. Minska röran i studion och kanske uppmuntra rörelsefrihet för artister på scenen som använder MIDI-kontroller som Keytar, MIDI-gitarrer eller andra MIDI-kontrollers.WIDIFLEX USB – USB dongle med Bluethooth 5

USB-dongel som ger dig Bluetooth 5 BLE MIDI till alla större operativsystem, med ännu bättre prestanda än integrerade BLE MIDI-lösningar. WIDIFLEX USB är USB-klasskompatibel och kräver den inga drivrutiner och fungerar direkt med operativsystemets MIDI-drivrutiner på plattformar som stöds.

Ställ in WIDI-grupper med upp till 5 Bluetooth MIDI-enheter med en central WIDI-enhet och upp till 4 enheter över 16 MIDI-kanaler. Du kan enkelt göra detta via den kostnadsfria WIDI-appen för iOS och Android, eller med gruppinlärningsläget. WIDI-appen låter dig också lagra inställningar för omedelbar återställning.

Artikel nr: NE-WF-USB

Sverige (SEK)
Norge (NOK)
Danmark (DKK)

WIDIFLEX

WIDIFLEX är en uppsättning av två 5-stifts MIDI Din-pluggar som lägger till trådlös BLE MIDI till nästan vilken standard MIDI-enhet som helst. Inkopplad i enhetens MIDI-uttag, tar autoparning hand om omedelbar installation och ansluter WIDIFLEX automatiskt till andra BLE MIDI- eller WIDI-produkter. Den större kontakten innehåller all trådlös funktionalitet och ansluts till MIDI-utgången, den mindre till MIDI-ingången. Eftersom WIDIFLEX drivs från enhetens MIDI-buss, kräver den ingen extern strömförsörjning. För att ansluta två standard MIDI-instrument ansluts en WIDIFLEX-uppsättning vardera helt enkelt till instrumentens MIDI-portar. Det är också möjligt att upprätta en direkt Bluetooth-anslutning med MacOS- och iOS-enheter – för Windows är det bästa valet att använda en WIDIFLEX USB för att tillhandahålla BLE MIDI-funktionalitet.

Artikel nr: NE-WF

Sverige (SEK)
Norge (NOK)
Danmark (DKK)