Soundrise – monitorstativ

Soundrise – monitorstativ

Soundrise unika skrivbordsstativ för studiomonitorer är tillverkade i USA och dess snygga design får dina högtalare i rätt lyssningsposition och ger dig mer skrivbordsutrymme.

Soundrise Pro stativen är laserskurna från ett enda 4,7 mm aluminium ark för att tillåta rätt spänst. Materialets flexibilitet minskar interaktionen mellan högtalarens stödyta och stativets bas. Resultatet är tightare bas och bättre ljud.

Soundrise Pro 9

Soundrise PRO 9″ passar de flesta 5″ till 8″ studiomonitorer. Snygg och funktionell design som spar plats och minskar resonans och vibrationer. Klarar vikt upp till 11 kg/st. Svart aluminium.


Artikel nr: SR-PRO9-BL
Listpris: 2 495 SEK 2 455 NOK 1 840 DKK

Soundrise Pro 5

Soundrise PRO 5″ högtalarstativ passar de flesta 5″ studiomonitorer. Snygg och funktionell design som spar plats och minskar resonans och vibrationer. PRO5 har en 5 graders lutning topp-platta för optimerad lyssningsvinkel. Klarar vikt upp till 8 kg/st. Svart aluminium.

Artikel nr: SR-PRO5-BL
Listpris: 1 695 SEK 1 655 NOK 1 250 DKK

DOMES 1.25 – 4 Pack & 8 Pack

Självhäftande silikon isolerings-pads.

Även om du kanske har den allra bästa ljud-, stereo- och högtalarutrustningen på marknaden, kämpar man ofta för att få den ljudkvalitet man förtjänar på grund av naturliga vibrationer som produceras när du höjer volymen. Det är därför du behöver ett smartare och mer effektivt sätt att begränsa eller eliminera dessa vibrationer för att låta den klara, skarpa ljudkvaliteten skina igenom. Soundrise Domes gör just det med den högsta möjliga klass-A Duro-20-silikonen.

Fäst Soundrise DOMES under studiomonitorer, skivspelare eller annan utrustning och undvik skrammel, skakningar och vibrationer.
Kommer i pack om 4 st eller 8 st.


Artikel nr: SR-4DOMES125
Listpris: 245 SEK 240 NOK 180 DKK

Artikel nr: SR-8DOMES125
Listpris: 395 SEK 385 NOK 290 DKK

Kolla alltid in våra produktkatalog för aktuella priser!