Sonnet lanserar rackchassin för Mac Studio

Sonnet lanserar rackchassin för Mac Studio

Sonnet lanserar fyra robusta rackchassin för montering av Apples nya Mac Studio-datorer.

Sonnet RackMac Studio
3HE rackchassi för montering av en eller två Mac Studios. Frontpanelen är utrustad med strömknapp och USB-anslutning per dator samt öppning för åtkomst av datorns frontanslutning och SD-kortläsare.

Listpris: 8 995 SEK
Art nr: SN-RACK-STD-2X
Leverans: TBA


Sonnet xMac Studio No Module
3HE rackchassi för montering av en Mac Studio samt plats för en Echo I- eller Echo III-modul. Frontpanelen är utrustad med strömknapp och fyra USB-anslutning samt öppning för åtkomst av datorns frontanslutning och SD-kortläsare. Levereras med två magneter med självhäftande baksida för montering av bärbara SSD:er.

Listpris: 10 995 SEK
Art nr: SN-XMAC-STD-0
Leverans: TBA

Sonnet xMac Studio Echo I Module
3HE rackchassi för montering av en Mac Studio samt en förmonterad Echo I-modul. Echo I-modulen har plats för ett fullstort PCIe-kort samt är utrustad med en 40Gbps Thunderbolt-anslutning, tysta Dual Noctua-fläktar och 400W strömtrafo. Frontpanelen är utrustad med strömknapp och fyra USB-anslutning samt öppning för åtkomst av datorns frontanslutning och SD-kortläsare. Levereras med strömkabel, 40 Gbps Thunderboltkabel, ThunderLok 3 och två magneter med självhäftande baksida för montering av bärbara SSD:er.

Listpris: 24 995 SEK
Art nr: SN-XMAC-STD-I
Leverans: TBA

Sonnet xMac Studio Echo III Module
3HE rackchassi för montering av en Mac Studio samt en förmonterad Echo III-modul. Echo III-modulen har plats för tre fullstora PCIe-kort samt är utrustad med en 40Gbps Thunderbolt-anslutning, tysta Dual Noctua-fläktar och 400W strömtrafo. Frontpanelen är utrustad med strömknapp och fyra USB-anslutning samt öppning för åtkomst av datorns frontanslutning och SD-kortläsare. Levereras med strömkabel, 40 Gbps Thunderboltkabel, ThunderLok 3 och två magneter med självhäftande baksida för montering av bärbara SSD:er.

Listpris: 32 895 SEK
Art nr: SN-XMAC-STD-III
Leverans: 1-2 veckor.

Priserna är inklusive moms. Kolla alltid vår produktdatabas för uppdaterade priser.