Simplifier

Simplifier

DSM & Humboldt SIMPLIFIER
Helt analog ”Zero Watt Amplifier” i pedalformat med tre klassiska preamps, slutstegs-simulation och högtalarsimulering i stereo.


DSM & Humboldt Simplifier ger ett otroligt autentiskt och organiskt förstärkarljud samt alla kontroller du förväntar dig på en bra rörförstärkare, inklusive effektretur, AUX-ingång och hörlursutgång.
Det finns dubbla uppsättningar med stereo-utgångar, såväl XLR som Tele.

Välj mellan tre klassiska preamps, MS Brit, AC Brit och American, samt tre klassiska slutstegsrör, EL34, KT88 och 6L6. Ställ in Resonance och Presence, 3-bands EQ och välj högtalarkabinett, 4×12”, 2×12” eller 1×12”. Justera sedan till önskad uppmikningsvinkel, du kan panorera steglöst från Center till helt Off Axis.
Det finns två uppsättningar högtalare, så att du kan mixa och matcha t ex en 4×12” och en 1×12” med olika uppmiknings-positioner och med Spread-omkopplaren kan du välja om du vill ha en monosignal eller höra högtalarna i en mäktig stereobild.

Koppla in gitarren direkt eller koppla in dina pedaler i Simplifier för att kunna få ett fantastisk förstärkar-sound rakt in i ljudkort eller mixerbord.

Simplifier är ett fantastiskt verktyg för att spela in elgitarr eller gigga utan traditionell förstärkare. Om du gör ett Fly In-gig och vill resa lätt, ta bara med din pedalbräda med en Simplifier på så har du ett pålitligt sound i världsklass i ultra-kompakt format.

I studion är den en dröm att använda, med sitt autentiska analoga förstärkar-sound, alla bra funktioner och det mycket kompakta formatet.

DSM & Humboldt SIMPLIFIER BASS STATION
DSM & Humboldt Simplifier Bass Station är en helt analog ”Zero Watt Bass Amp” som får plats på din pedalbräda.


Preampen är baserad på industristandarden Ampeg SVT ®, en förstärkare som dyrkas för sin karaktär, artikulation och mångsidighet. En 3-bands EQ med semi-parametrisk mellanregisterkontroll samt lågpassfilter, två effektreturer, den ena parallell och du kan välja mellan tre olika emulerade kabinett, 8×10”, 4×10” och 1×15”.

Bass Station ger ett otroligt autentiskt och organiskt förstärkarljud samt alla kontroller du förväntar dig på en bra rörförstärkare, inklusive dubbla effektreturer, AUX-ingång och hörlursutgång.
Det finns dubbla uppsättningar med stereo-utgångar, såväl XLR som Tele.

Koppla in basen direkt eller koppla in dina pedaler i Simplifier för att kunna få ett fantastisk förstärkar-sound rakt in i ljudkort eller mixerbord.
Simplifier Bass Station är ett fantastiskt verktyg för att spela in elbas eller gigga utan traditionell förstärkare. Om du gör ett Fly In-gig och vill resa lätt, ta bara med din pedalbräda med en Simplifier Bass Station på så har du ett pålitligt sound i världsklass i ultra-kompakt format.


Art nr: SF-SFG
Art nr: SF-SFB

Ni kan hitta Simplifiers produkter hos:
www.musikanten.nu
www.musikborsen.se
www.tgt11.com
www.falckmusikk.no
www.dlxmusic.se
www.ordermusic.se
www.mug.se

Kolla alltid vår produktdatabas för uppdaterade priser.