Modal Electronics – Ny agentur hos Fitzpatrick

Modal Electronics – Ny agentur hos Fitzpatrick

Vi är stolta och glada över att presentera Modal Electronics som ny agentur hos Fitzpatrick i Sverige. Modal Electronics är synttillverkare från Bristol i England och kanske mest kända för sina fantastiska flaggskeppsmodeller 002 och 008. De senaste året har de dock börjat tillverka mindre, billigare syntar för en bredare publik och det är just dessa som vi kommer att börja distribuera.


SKULPT
4-rösters virtuell analogsynt med 32 oscillatorer (8 per röst), 2 st LFO, 3 st envelopes, resonansfilter (lågpass, bandpass och högpass), arpeggiator, sequencer, effekter (delay och distortion), 16 st touch-tangenter och kan drivas med USB eller 6 st AA-batterier. Editor för Mac, Win, iOS och Android. Helsvart finish.

Listpris: 2 995 kr*
Art nr: MD-CRT-SKULPT-BLKCRAFTrhythm
8-spårs trumsampler med 16 stegs sequencer som tar mindre än 10 min att bygga ihop och ingen lödning behövs. Spara upp till 64 st 16-bit mono-samplingar med samplingsfrekvens på 44.1 kHz. Ladda upp dina egna samplingar med CRAFTapp. Varje spår har mixer, stämning (3 lägen), lågpass resonantfilter och 3 envelopes för amplitude, filter och pitch.

Listpris: 995 kr*
Art nr: MD-CRAFT-RHYTHM


*Priserna är inklusive moms. Kolla alltid vår produktdatabas för uppdaterade priser.


Modalelectronics.com