Fitzpatrick och HEM mässan. Vinnarna är…

Vinnarna är krönta.

Vi tackar alla som besökte oss på HEM mässan i Stockholm för några veckor sedan. Det var många som kom förbi och snackade akustik, lyssnade på hörlurarna från Blue och kikade på ”säker ström” från Furman.

Vi hade också ett litet lotteri där man kunde vinna en Furman AC210 strömtvättare. Vinnarlotterna är dragna och de lyckliga vinnarna är:

Stina Schiffer från Solna och Elias Almqvist från Oxelösund.

 Vi gratulerar dom båda med applåder och tillrop och hoppas att deras nya Furman-burkar kommer till stor användning, eller, tja. Eftersom Furman AC210 förutom att vara ett fantastiskt spänningsfilter även är ett överslags/spikskydd är det ju inget vi önskar att någon utsätts för men om … ja ni fattar!

Igen, Stina och Elias – GRATTIS!

 

 

Mässerbjudande, 15% på Artnovion

 

Funderar du på att lyfta ditt lyssningsrum akustiskt?

Oavsett om du har ett HiFirum, Studio eller Hembio så kanske detta blir det mest betydelsefulla steget du tagit angående din lyssning på länge.

Gör då till exempel så här:

  1. Kika runt på vad du gillar för grejer, lämpligt då på nätet och glöm inte att titta på www.artnovion.com och du kan även titta på vår hemsida http://e-line.fitzpatrick.se/Start/Akustik/Artnovion_HighEnd
  2. Ladda ner appen Impulso från Appstore. Använd den!
  3. Ta alla mått på ditt rum och fundera på vad du vill göra med ditt rum.
  4. Om det nu är Artnovions grejer som intresserar dig mest och du har fått ihop tankarna och vill gå vidare. Maila oss så kan vi titta på det tillsammans. Det kostar inget. Vi kan till och med låta Artnovion skapa en sk Rekommendation med en hel akustisk översikt med data och lämpliga åtgärder. Inkl även en riktigt trevlig 3D ritning över ditt lyssningsrum.
  5. Får vi till något som är intressant för dig så erbjuder vi dig en 15%-ig mässrabatt fram till 1 Juni 2019

Oss  på Fitzpatrick når de enklast via epost: info@fitzpatrick.se, eller om det gäller Artnovion direkt till mig: anders.aronsson@fitzpatrick.se

Med vänlig hälsning. Anders Aronsson